Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 07.04.2017
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Ple a la Cantata de 6è de primària dels centres educatius de la vila
Més de 200 cantaires de la Jacint Verdaguer, La Pau, Sant Josep i Vedruna-El Carme sota la direcció de Xavier Piquer
Cantata 1

Aquest dijous la pista coberta d'hoquei del col.legi Sant Josep es va tornar a omplir per veure una nova edició de la Cantata Escolar, que un any més va reunir més de 200 alumnes de sisè de primària dels centres Institut Escola Jacint Verdaguer, La Pau, Sant Josep i Vedruna-El Carme.

Sota la direcció musical de Xavier Piquer, els joves cantaires van interpretar diverses peces de l'obra "La Ciutat dels Aliments". Aquesta història de ficció, a càrrec del mateix Piquer i Marta Figueras, repassa d'una manera divertida i amena les propietats dels principals aliments, així com la base d'una dieta i vida saludables.

La directora de l'Escola de Música municipal Jeannette Porter, va ser la narradora d'aquesta fàbula. Professors de l'escola de música i mestres de música de primària dels centres de la vila van acompanyar musicalment l'actuació.

La Cantata escola és un projecte de la regidoria d'Educació, amb el suport dels centres de primària i l'escola de música municipal, plenament consolidat i que es ve celebrant des de fa ja diversos anys a la vila. La regidora d'Educació, Àngels Canals, va donar la benvinguda als assistents a l'inici de l'acte i va subratllar la importància que aquest tipus d'experiències tenen per als alumnes en aquest moment de la seva etapa acadèmica i de creixement.

Podeu veure una galeria d'imatges de la cantata al següent enllaç

Cantata 2

Pujar al principi de la pàgina