RÓdio Sant SadurnÝ
La portaveu del PSC reclama al govern capacitat d'acciˇ davant els conflictes amb els treballadors de l'Ajuntament

La portaveu del Partit Socialista a Sant SadurnÝ, Susanna MÚrida, ha visitat RÓdio Sant SadurnÝ per analitzar el ple municipal del mes de marš i ha lamentat la incapacitat de l'alcaldessa Maria Rosell i el primer tinent d'alcalde, Josep Maria RIbas, per resoldre els conflictes laborals que s'estan produ´nt a l'Ajuntament. 

En referŔncia a aix˛, la socialista ha comentat que “l'alcaldessa no hi Ús mai, perquŔ estÓ fent de diputada i el senyor Ribas estÓ amagat sota una cadira menjant gripaus”. Aix˛ porta a incidŔncies internes, com el cas de la carta enviada pel departament de RRHH a tots els grups municipals i a l'alcaldessa, en la qual denuncien menysteniment per part de l’actual equip de govern. “Una alcaldessa quan rep una carta aixÝ, s'ha de reunir amb els grups municipals per buscar solucions i no deixar que aix˛ esclati al ple, per˛ no hi ha espai d'interrelaciˇ i diÓleg i aix˛ sembla una lluita d'uns contra els altres, sobretot per part del govern, que no accepta res que vingui de l'oposiciˇ”.

MÚrida ha lamentat la manca d'un espai d'interrelaciˇ i diÓleg i la poca entesa existent, actualment, entre govern i oposiciˇ. Podeu escoltar l'entrevista sencera al segŘent enllaš

PUBLICAT EL 05.04.2017