Ràdio Sant Sadurní
La portaveu del PSC reclama al govern capacitat d'acció davant els conflictes amb els treballadors de l'Ajuntament

La portaveu del Partit Socialista a Sant Sadurní, Susanna Mérida, ha visitat Ràdio Sant Sadurní per analitzar el ple municipal del mes de març i ha lamentat la incapacitat de l'alcaldessa Maria Rosell i el primer tinent d'alcalde, Josep Maria RIbas, per resoldre els conflictes laborals que s'estan produïnt a l'Ajuntament. 

En referència a això, la socialista ha comentat que “l'alcaldessa no hi és mai, perquè està fent de diputada i el senyor Ribas està amagat sota una cadira menjant gripaus”. Això porta a incidències internes, com el cas de la carta enviada pel departament de RRHH a tots els grups municipals i a l'alcaldessa, en la qual denuncien menysteniment per part de l’actual equip de govern. “Una alcaldessa quan rep una carta així, s'ha de reunir amb els grups municipals per buscar solucions i no deixar que això esclati al ple, però no hi ha espai d'interrelació i diàleg i això sembla una lluita d'uns contra els altres, sobretot per part del govern, que no accepta res que vingui de l'oposició”.

Mérida ha lamentat la manca d'un espai d'interrelació i diàleg i la poca entesa existent, actualment, entre govern i oposició. Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç

PUBLICAT EL 05.04.2017