Ràdio Sant Sadurní
El portaveu de la CUP ha insistit en la importància de vetllar per dinamitzar aquest espai i “treure el pla d'actuació del calaix”

El regidor de la CUP a l'Ajuntament de Sant Sadurní, Jordi Pujol, ha passat per Ràdio Sant Sadurní per valorar el ple del mes de març i ha posat especial èmfasi en el tema referent a Can Mas de la Riera -assumpte que van presentar com a moció al ple - recordant la importància d'aquest espai i la necessitat de treballar per condicionar-lo.

En aquesta línia, Pujol ha destacat que “Can Mas ha de ser el pulmó verd que necessita Sant Sadurní” i que cal actuar-hi. “És un espai que cal potenciar i, poc a poc, s'ha anat deixant. Hi ha deixalles, brossa, runa...no està cuidat. Hi ha un pla d'actuació a la zona, però que està guardat en un calaix i no es fa res”.

El cupaire, finalment, també ha qualificat de certa "teatralització" la relació existent al ple per part de dues “polítiques professionals”: l'alcaldessa, Maria Rosell i la portaveu socialista, Susanna Mérida. Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç

PUBLICAT EL 04.04.2017