RÓdio Sant SadurnÝ
El portaveu de la CUP ha insistit en la importÓncia de vetllar per dinamitzar aquest espai i “treure el pla d'actuaciˇ del calaix”

El regidor de la CUP a l'Ajuntament de Sant SadurnÝ, Jordi Pujol, ha passat per RÓdio Sant SadurnÝ per valorar el ple del mes de marš i ha posat especial Ŕmfasi en el tema referent a Can Mas de la Riera -assumpte que van presentar com a mociˇ al ple - recordant la importÓncia d'aquest espai i la necessitat de treballar per condicionar-lo.

En aquesta lÝnia, Pujol ha destacat que “Can Mas ha de ser el pulmˇ verd que necessita Sant SadurnÝ” i que cal actuar-hi. “╔s un espai que cal potenciar i, poc a poc, s'ha anat deixant. Hi ha deixalles, brossa, runa...no estÓ cuidat. Hi ha un pla d'actuaciˇ a la zona, per˛ que estÓ guardat en un calaix i no es fa res”.

El cupaire, finalment, tambÚ ha qualificat de certa "teatralitzaciˇ" la relaciˇ existent al ple per part de dues “polÝtiques professionals”: l'alcaldessa, Maria Rosell i la portaveu socialista, Susanna MÚrida. Podeu escoltar l'entrevista sencera al segŘent enllaš

PUBLICAT EL 04.04.2017