Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 29ºC|16ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Can Mas de la Riera
Jordi Pujol: “Can Mas de la Riera ha de ser el pulmó verd que necessita Sant Sadurní"
El portaveu de la CUP ha insistit en la importància de vetllar per dinamitzar aquest espai i “treure el pla d'actuació del calaix”

El regidor de la CUP a l'Ajuntament de Sant Sadurní, Jordi Pujol, ha passat per Ràdio Sant Sadurní per valorar el ple del mes de març i ha posat especial èmfasi en el tema referent a Can Mas de la Riera -assumpte que van presentar com a moció al ple - recordant la importància d'aquest espai i la necessitat de treballar per condicionar-lo.

En aquesta línia, Pujol ha destacat que “Can Mas ha de ser el pulmó verd que necessita Sant Sadurní” i que cal actuar-hi. “És un espai que cal potenciar i, poc a poc, s'ha anat deixant. Hi ha deixalles, brossa, runa...no està cuidat. Hi ha un pla d'actuació a la zona, però que està guardat en un calaix i no es fa res”.

El cupaire, finalment, també ha qualificat de certa "teatralització" la relació existent al ple per part de dues “polítiques professionals”: l'alcaldessa, Maria Rosell i la portaveu socialista, Susanna Mérida. Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç

PUBLICAT EL 04.04.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic