Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Carles Jiménez
Carles Jiménez: “Cada dia hi ha més roba bruta a l'Ajuntament”
El portaveu del PP denuncia inacció, ocultació i manca de gestió del govern municipal

El regidor del Partit Popular a Sant Sadurní, Carles Jiménez, ha passat aquest dijous per Ràdio Sant Sadurní - com ja és habitual en els dies successius al ple municipal- i ha repassat diverses qüestions, com la de la carta dels treballadors de Recursos Humans de l'Ajuntament que van fer arribar fa uns dies als grups de l'oposició i en què denuncien menysteniment a la seva tasca i manca de gestió interna.

El portaveu popular ha destacat que “cada dia hi ha més roba bruta a l'Ajuntament. Una roba bruta que cada dia fa més pudor i que s'ha de gestionar. Ens trobem amb un govern que no actua, no treballa i l'oposició ens preguntem què està passant a l'Ajuntament”

Jiménez ha estat nomenat fa pocs dies en el Congrés del seu partit nou Secretari de Programes del Partit Popular català, i s'encarregarà de crear línies argumentaries, de valors i del programa polític dels populars a Catalunya.

Podeu escoltar l'entrevista sencera al següent enllaç

PUBLICAT EL 31.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic