Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

Dijous 30 de març ha finalitzat el curs Planifica la creació de la teva empresa empresa al centre de serveis a les empreses NEXES de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, i s'ha procedit al lliurament dels diplomes als assistents.

El curs anava destinat a  emprenedors i empresaris novells amb l'objectiu de donar eines per al disseny i/o millora del pla d'empresa, econòmic, financer i comercial. Amb orientacions basades en les necessitats i experiències dels participants del curs.

Els assistents han estat emprenedors que estan valorant la possibilitat d'iniciar una empresa o que recentment l'han posada en funcionament. Les valoracions del curs han estat molt positives, i alguns dels assistents continuaran amb l'assessorament empresarial per al desenvolupament del pla d'empresa amb la tècnica d'empresa del centre de serveis a les empreses NEXES.

La formació del curs de Planifica la creació de la teva empresa ha constat de 3 sessions. A les sessions s'ha treballat la idea empresarial, el pla d'empresa, el pla econòmic i financer, el finançament d'ajuts i subvencions a l'emprenedoria, el pla comercial,  la fiscalitat i aspectes legals.

El curs ha anat a càrrec de tècnics d'empresa especialistes del Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitats Penedès Garraf.

tuit

PUBLICAT EL 31.03.2017