Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
noticia
Cloenda del curs Planifica la creació de la teva empresa.

Dijous 30 de març ha finalitzat el curs Planifica la creació de la teva empresa empresa al centre de serveis a les empreses NEXES de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, i s'ha procedit al lliurament dels diplomes als assistents.

El curs anava destinat a  emprenedors i empresaris novells amb l'objectiu de donar eines per al disseny i/o millora del pla d'empresa, econòmic, financer i comercial. Amb orientacions basades en les necessitats i experiències dels participants del curs.

Els assistents han estat emprenedors que estan valorant la possibilitat d'iniciar una empresa o que recentment l'han posada en funcionament. Les valoracions del curs han estat molt positives, i alguns dels assistents continuaran amb l'assessorament empresarial per al desenvolupament del pla d'empresa amb la tècnica d'empresa del centre de serveis a les empreses NEXES.

La formació del curs de Planifica la creació de la teva empresa ha constat de 3 sessions. A les sessions s'ha treballat la idea empresarial, el pla d'empresa, el pla econòmic i financer, el finançament d'ajuts i subvencions a l'emprenedoria, el pla comercial,  la fiscalitat i aspectes legals.

El curs ha anat a càrrec de tècnics d'empresa especialistes del Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitats Penedès Garraf.

tuit

PUBLICAT EL 31.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)