Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat 29ºC|16ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
neteja forestal ADF
Mesures de prevenció d'incendis
La regidoria de Medi Ambient i els ADF Sant Sadurní fan treballs forestals a Can Mas de la Riera

L'ADF Sant Sadurní, a proposta de la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament, està treballant per la neteja forestal de la timba de Can Mas de la Riera amb uns treballs forestals consistents en aclarida d'arbres, neteja de deixalles, retirada d'arbres morts, trituració dels matolls del sotabosc i poda en alçada dels arbres. Tots aquests treballs es fan amb l'objectiu de prevenir incendis, atès que  s'acosta l'estiu i l'any passat hi va haver diversos intents provocats de foc a la zona.

Els voluntaris de l'ADF compten amb el suport de 2 alumnes en pràctiques de l'escola forestal Quintanes de Vic i 2 de l'escola d'horticultura de Reus.
Un cop finalitzats els treballs de Can mas de la Riera, es preveu continuar fent franges de protecció contra incendis al polígon industrial Molí del Racó i també a Can Benet de la Prua.

Els agents rurals de la Generalitat de Catalunya ja van emetre el comunicat en què s'explica, com cada any, que entre el 15 de març i el 15 d'octubre queda totalment prohibit, en els terrenys forestals (poblats o no per espècies arbòries) i en la franja de 500 metres que els envolta.

PUBLICAT EL 29.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic