Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

Premi a l'empresa destacada en emprenedoria

El servei de promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia va proposar la candidatura de cava Galan i Duran, del Sr. Yayha Ighaddouran, en la categoria del premi a Emprenedors de la Nit de l'empresarial 2017 que atorga l'organització Som Sant Sadurní del nostre municipi.

El premi  li va ser otorgat el divendres 24 de març en reconeixement de la seva tasca emprenedora en el sector del cava.

El Sr. Yahya Ighaddouran, és soci fundador Igaduran y Galan V.C, S.L. de Cava Duran i Galan. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses (ADE),i formació en Comerç i Màrqueting i Enologia a l'escola de Viticultura i Enologia Mercè Rosell i Domènech.
Ha tingut llarga trajectòria al Centre a les Empreses Nexes. Ha participat proactivament en  assessorament a emprenedors (Nexes Trainning), formació per a emprenedors, assessorament d'internacionalització amb ACCIO, ha estat  ponent com a emprenedor a la cloenda de Nexes de l'any 2016, i ha participat en el Programa Nexes Innova per promoure la identificació d'oportunitats d'innovació a l'empresa.

Com a persona emprenedora transmet valors de superació personal, professionalitat, i capacitat de dedicació i treball; valors que transmet com a persona i com a emprenedor amb el seu exemple als demés.

CAVA

Premi a l'empresa destacada en Responsabilitat Social Corporativa

Per altre part des del servei de Promoció Econòmica, varen proposar també la candidatura de la Botiga del Xavi dins de l'àmbit de la responsabilitat social per als premis de la Nit empresarial de Sant Sadurní d'Anoia, i finalment va obtenir al guardó de Som Sant Sadurní.

La Botiga del Xavi va començar a col·laborar amb el Projecte Okupa't el curs 2013-14, i ha estat una empresa molt activa en la seva col·laboració amb el projecte, ja que cada curs acollint estades dels alumnes de tercer i quart d'ESO que volen fer un tast de l'ofici.

El Projecte Okupa't és un projecte de diversificació curricular organitzat per l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia en conveni amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat, coordinat per la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació. Aquesta activitat de 8 hores a la setmana, en dos matins, forma part del currículum i és avaluable.

El projecte permet als alumnes experimentar en un context diferent a l'acadèmic, descobrint noves habilitats, aptituds i recursos, alhora que serveix també d'orientació laboral i acadèmica, per tal de formar-se en l'àmbit escollit. Els dos centres escolars que participen són l'Escola Intermunicipal i l'Institut Escola Jacint Verdaguer.


botiga xavi

PUBLICAT EL 28.03.2017