Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 22ºC|7ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Jaume Amigó
Jaume Amigó, nou primer secretari del PSC de Sant Sadurní
L'agrupació socialista renova també l'Executiva. Susanna Mérida passarà a ocupar la Secretaria de política municipal

La setmana passada l'assemblea de l'agrupació local del PSC de Sant Sadurní va escollir Jaume Amigó com a nou primer secretari de la formació. Amigó ha estat regidor a l'Ajuntament de Sant Sadurní des de 1999 fins al 2015, i va ocupar les regidories de Promoció Econòmica i Comunicació els anys 2011-2014 durant el govern del PSC amb ERC.

L'assemblea també va renovar diversos càrrecs de l'executiva. La portaveu del grup a l'Ajuntament, Susanna Mérida, ocuparà a partir d'ara el càrrec de Secretària de Política Municipal.

"Creiem que ja hem passat el pitjor i encarem el futur amb vistes de tornar a créixer" va assegurar Amigó a l'entrevista realitzada a Ràdio Sant Sadurní, on també va ser molt crític amb la gestió del govern actual. "A sant Sadurní s'ha de tornar a fer política de veritat. S'ha de fer política planificada, amb projectes. Ara no existeix. El govern està cansat, ja va néixer cansat i tot allò que els complica, s'ho treuen de sobre".

Podeu escoltar l'entrevista al següent enllaç:

PUBLICAT EL 27.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic