Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat amb pluja escasa 27ºC|16ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Orquestra integrada 1
Gran concert de l'Orquestra integrada al celler de Can Codorniu
Un projecte que treballa amb la música com a nexe que acosta i uneix persones

El celler Gran de Can Codorniu es va omplir de gom a gom per veure el concert de l'Orquestra Integrada, un projecte col.laboratiu ideat per Artransforma i que ha unit en una escenari i mitjançant la música alumnes de l'Escola de música municipal amb persones amb altres capacitats de les entitats locals Qui té a qui Amics dels Discapacitats del País del Cava i Tots som Un.

L'inici de l'acte va comptar amb la participació de l'alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, acompanyada de les regidores Àngels Canals i Laura Salvador; a més de Maite Fandos, diputada delegada de Benester Social de la Diputació de Barcelona. També Anna Roig va intervenir abans de l'actuació per subratllar el valor de la música per acostar i unir les persones.

Albert Gumí va ser l'encarregat de dirigir una nombrosa orquestra que va interpretar diverses peces, incorporant alguna melodia molt reconeixible pel públic, com algun tema la Festa de la Fil.loxera que va comptar amb la col.laboració de diversos membres dels Timbalers Tabalots.

ARTransforma és una associació, sense ànim de lucre, creada l'any 2009 per professionals de la cultura, l'art i l'àmbit social, amb l'objectiu de fomentar la igualtat d'oportunitats, fent servir l'art per a la transformació social, i l'accés de tothom a l'art per a la transformació artística i cultural.

Més imatges al Flickr de l'Ajuntament
Orquestra integrada 2
Orquestra integrada 3
PUBLICAT EL 27.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic