Publicació 20.03.2017
La Biblioteca tancarà per trasllat el 15 de maig, s´habilitarà l´actual sala infantil com a espai per a estudi i es reforçarà el servei a l'Índex
visita centre cultural

Divendres el consistori municipal va visitar el Centre Cultural de la Plaça Nova en el qual, un cop completades les fases constructives d'aquest gran equipament, es treballa intensament per enllestir tots els detalls dels diversos espais i sales i la instal·lació de mobiliari i equips informàtics.

Amb motiu del trasllat al nou Centre Cultural de la plaça Nova, la biblioteca municipal estarà fora de servei durant algunes setmanes. La previsió és que aquesta situació es produeixi a partir del 15 de maig i es prolongui durant el juny. Tot i que bona part dels serveis i activitats quedaran aturats, s'habilitarà l'actual sala infantil com a espai per a estudi i realització de treballs per a aquells usuaris i estudiants que ho necessitin, a banda de reforçar els espais per als estudiants que hi ha a l´edifici de l'índex, al carrer Pompeu Fabra. La intenció és que la biblioteca vagi recuperant la normalitat durant l'estiu i estigui en ple funcionament al setembre, abans de l'inici del curs acadèmic.

També aquestes setmanes s'ha licitat la contractació del servei elèctric del nou equipament i de tot el mobiliari de la instal·lació. Pel que fa a les obres, cal tenir present que en els propers mesos també s'abordarà l'arranjament de la plaça Nova, que es remodelarà allargant-la fins als peus de la façana del Centre Cultural. La previsió és inaugurar l'edifici oficialment al juliol, ultimar els darrers retocs durant l'estiu per tal que la nova biblioteca pugui obrir portes al 100% al setembre, amb l'inici del nou curs acadèmic ja a la cantonada.

Una de les tasques més feixugues però també imprescindible i fonamental en una biblioteca serà la classificació de tots els documents i materials del servei. Aprofitant el trasllat, la biblioteca incorporarà un nou sistema més complet de gestió i préstec, que suposarà una revisió dels xips identificatius de tots els llibres i documents.

Més imatges al Flickr de l'Ajuntament