Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Ennuvolat 19ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Propostes
5ª Setmana Cultural Musical
 • Què és?

  És un assaig, és un taller, és un espectacle i és un concert. Però sobretot és una Escola de Música amb ganes de passar-ho bé i fer-vos viure una experiència inoblidable.

  Celebrarem la  5ªSetmana Cultural Musical del 18 al 21 d'abril. I aquesta vegada amb molts més tallers i actuacions.

  A partir de dimarts dia 18 i fins divendres 21 d'abril, totes les tardes  trobareu tot un gruix de tallers als quals hi esteu tots convidats a escoltar, participar o simplement a treure el cap i observar. Estaran oberts a que pares i alumnes pugueu viure la música a l'escola d'una manera diferent i engrescadora.

  Us convidem a conèixer la feina del luthier Jaume Bosser, que ens visitarà el dia 20 d'abril a les 17:15, gràcies a la col·laboració de l'AMPA de la nostra escola. Si vols conèixer la feina que fa i aprendre a cuidar i saber d'on ve el teu instrument de corda, no us el podeu perdre. És un taller obert a tothom.

  També destaquem l'actuació del jove grup de la nostra vila els Arrítmics, divendres 21 d'abril, que amb ritmes de creació pròpia passen diversos estils musicals pel filtre de la percussió.

  Finalment podrem gaudir de la col·laboració dels Bastoners Sant Sadurní en un dels tallers del dimecres 19 d'abril en el que ens faran una petita introducció al món de ball de bastons.

  Arxiu PDF
  MiniaturaInformació
  Quadre Setmana Cultural

  Quadre Setmana Cultural

  Fitxer: Quadre__5a_Setmana_Cultural_Musical.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 2
  Mida: 323,23 kB

 • Dates: 
  Del 18 al 21 d'abril
 • Horari: 
  A la tarda
 • Lloc: 
  Escola Municipal de Música Sant Sadurní. Plaça Dr. Salvans 1
 • Organitza:
  Escola Municipal de Música Sant Sadurní
 • Preu: 
  Gratuït
PUBLICAT EL 17.03.2017