Ajuntament de Sant SadurnÝ d'Anoia
“Llega 800” estÓ a disposiciˇ dels usuaris que puguin tenir problemes de recepciˇ del senyal de TDT

El Ministeri d'Ind˙stria, Energia i Turisme ha informat a l'Ajuntament que continua el desplegament a Sant SadurnÝ d'Anoia dels serveis m˛bils d'˙ltima generaciˇ anomenats comercialment 4G – m˛bils LTE sobre la banda de freqŘŔncies de 800 Mhz-. La tecnologia 4G permet connexions m˛bils de molt alta velocitat, millorar la cobertura a l'interior dels edificis i majors nivells de penetraciˇ geogrÓfica, especialment a les zones rurals.

No obstant, la prestaciˇ d'aquests serveis m˛bils pot comportar l'apariciˇ de determinades afectacions en la recepciˇ del senyal de TDT dels usuaris del municipi situats a prop de les estacions de telefonia m˛bil, ja que les emissions 4G es produeixen a la banda adjacent a la de TDT.

Des del Ministeri es garanteix que s'ha establert el procediment d'actuaciˇ per solucionar aquest tipus de problemes, garantint que les molŔsties als ciutadans seran mÝnimes i que la seva soluciˇ serÓ gratu´ta. Per aix˛ s'ha contractat el servei “Llega 800”, que ajudarÓ a resoldre les possibles afectacions. Podeu consultar mÚs informaciˇ en aquest enllaš www.llega800.es i al telŔfon gratu´t 900 833 999.

llega800 gran

PUBLICAT EL 15.03.2017