Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Intervals de nuvolositat 29ºC|16ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
La tecnologia mòbil 4G continua desplegant-se a Sant Sadurní
“Llega 800” està a disposició dels usuaris que puguin tenir problemes de recepció del senyal de TDT

El Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme ha informat a l'Ajuntament que continua el desplegament a Sant Sadurní d'Anoia dels serveis mòbils d'última generació anomenats comercialment 4G – mòbils LTE sobre la banda de freqüències de 800 Mhz-. La tecnologia 4G permet connexions mòbils de molt alta velocitat, millorar la cobertura a l'interior dels edificis i majors nivells de penetració geogràfica, especialment a les zones rurals.

No obstant, la prestació d'aquests serveis mòbils pot comportar l'aparició de determinades afectacions en la recepció del senyal de TDT dels usuaris del municipi situats a prop de les estacions de telefonia mòbil, ja que les emissions 4G es produeixen a la banda adjacent a la de TDT.

Des del Ministeri es garanteix que s'ha establert el procediment d'actuació per solucionar aquest tipus de problemes, garantint que les molèsties als ciutadans seran mínimes i que la seva solució serà gratuïta. Per això s'ha contractat el servei “Llega 800”, que ajudarà a resoldre les possibles afectacions. Podeu consultar més informació en aquest enllaç www.llega800.es i al telèfon gratuït 900 833 999.

llega800 gran

PUBLICAT EL 15.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic