Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Poc ennuvolat 19ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Els colors de la vinya 1
La Fassina acull l'exposició de fotografia i aquarel·les Els Colors de la Vinya
La mostra es podrà visitar fins al 30 d'abril en horari d'obertura del Centre d'Interpretació del Cava

Una seixantena de persones van assistir aquest divendres a la inauguració de l'exposició Els Colors de la Vinya, obra de Dolors Rovira i Maria Rosa Ferré i que combina una vintena de fotografies i instàntanies de vinyes i paisatges del Penedès i la seva inspiració en aquarel.les. L'exposició està acompanyada també per versos del poeta Santi Borrell.

L'acte va comptar amb la participació de les dues autores, a més del regidor Josep Subirana, regidor de Comerç i Turisme, i l'alcaldessa Maria Rosell. La inauguració va estar amenitzada per la música de Valentí Querol trio.

Rovira i Ferré van subratllar la necessitat de posar en valor l'entorn natural i la riquesa turística del Penedès i van recordar el naixement d'aquesta singular exposició que combina el treball d'ambdues a través de la fotografia i la pintura. Subirana va destacar la voluntat de impulsar el CIC Fassina com un espai que aculli diverses propostes i manifestacions artístiques i també Rosell va insistir en què el Penedès es convenci de les seves potencialitats per tal de seguir desenvolupant la regió mitjançant l'enoturisme.

L'exposició es podrà visitar fins al 30 d'abril en horari d'oberta del Centre d'Interpretació del Cava. L'acte es va cloure amb un petit refrigeri i cava Segura Viudas, que acompanyarà a tots aquells qui visitin la Fassina durant aquest mes de març.

Més imatges al Flickr de l'Ajuntament

Els colors de la vinya 2

PUBLICAT EL 13.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al facebookCompartir a Twitter