SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Intervals de nuvolositat 29ºC|16ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
La Fassina acull l'exposició de fotografia i aquarel·les Els Colors de la Vinya
La mostra es podrà visitar fins al 30 d'abril en horari d'obertura del Centre d'Interpretació del Cava
PUBLICAT EL 13.03.2017
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Els colors de la vinya 1

Una seixantena de persones van assistir aquest divendres a la inauguració de l'exposició Els Colors de la Vinya, obra de Dolors Rovira i Maria Rosa Ferré i que combina una vintena de fotografies i instàntanies de vinyes i paisatges del Penedès i la seva inspiració en aquarel.les. L'exposició està acompanyada també per versos del poeta Santi Borrell.

L'acte va comptar amb la participació de les dues autores, a més del regidor Josep Subirana, regidor de Comerç i Turisme, i l'alcaldessa Maria Rosell. La inauguració va estar amenitzada per la música de Valentí Querol trio.

Rovira i Ferré van subratllar la necessitat de posar en valor l'entorn natural i la riquesa turística del Penedès i van recordar el naixement d'aquesta singular exposició que combina el treball d'ambdues a través de la fotografia i la pintura. Subirana va destacar la voluntat de impulsar el CIC Fassina com un espai que aculli diverses propostes i manifestacions artístiques i també Rosell va insistir en què el Penedès es convenci de les seves potencialitats per tal de seguir desenvolupant la regió mitjançant l'enoturisme.

L'exposició es podrà visitar fins al 30 d'abril en horari d'oberta del Centre d'Interpretació del Cava. L'acte es va cloure amb un petit refrigeri i cava Segura Viudas, que acompanyarà a tots aquells qui visitin la Fassina durant aquest mes de març.

Més imatges al Flickr de l'Ajuntament

Els colors de la vinya 2

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia XATIC - Xarxa de Turisme Industrial Enoturime Penedès Biosphere Committed Company Diputació Barcelona Costa Barcelona

^