Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Ennuvolat 26ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Mas Asperó
Subvenció per a la millora de camins
El vial entre Espiells i Sant Llorenç d'Hortons i el de Can Catassús fins a Mas Asperó, inclosos en el pla d'arranjament de la xarxa de camins que impulsa la Diputació de Barcelona

El Ple del Consell Comarcal de l´Alt Penedès va aprovar aquesta setmana incloure un paquet d'actuacions per a la xarxa de camins i la integració paisatgístisca de polígons industrials i rotondes interurbanes de l'Alt Penedes, dins les línies de subvenció de les Meses de Concertació de la Diputació de Barcelona 2016-2019.

Un dels àmbits d'actuació seran  obres de manteniment en 14 camins rurals comarcals. En concret, camins d'àmbit supramunicipal, arranjaments consistents preferentment en el manteniment dels desperfectes en el ferm actual i camins de municipis disposats a col·laborar amb el Consell Comarcal en l'execució de l´obra.

La Diputació de Barcelona subvencionarà amb 400.000 € les obres de manteniment, que s'hauran d'executar durant el període 2017-2018. A Sant Sadurní d'Anoia, el camins previstos seran els que va de Sant Llorenç fins a Espiells i el camí que va de Can Catassús fins a Mas Asperó. I també el camí de Can Batista fins a Sant Sadurní.

PUBLICAT EL 04.03.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic