Presentació de la nova programació d'activitats de l'Espai del vi Català, de la mà d'un dels seus co-fundadors, en Miguel Figini.

La masterclass de l´Espai del vi català oferirà informació sobre els continguts del Curs de Prescriptor de Vi Català que organitza de forma periòdica.

El tema de la sessió serà: Paisatge d'ahir... paisatge d'avui... el Sumoll i la Xarel·lo

Dia: Divendres 3 de març de 2017 a les 20 h
Lloc: es realitzarà a la sala de tast de Cal Feru
Places: 25 places
Informació i inscripcions: a Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, o en calferu@calferu.com
Activitat gratuïta. Inclou tats de vins. Imprenscindible reserva prèvia.


Viu el vi català un renaixement? Està canviant la manera en què es conrea la vinya i s'elaboren els vins? Hi ha nous projectes que s'engeguen i es converteixen en casos d'èxit? Comencem a conèixer les varietats autòctones catalanes de raïm?
Un paisatge de vinya de 65000 hectàrees, 25000 famílies que les conreen, 795 cellers, 11 Denominacions d'Origen, i poc més del 96% de la producció del Cava, és un patrimoni d'una riquesa de la qual ens hem de sentir orgullosos.

L´àrea de formació de l´Espai del Vi Català neix amb l´objectiu de fomentar el coneixement en profunditat dels vins que s´elaboren a Catalunya.

Està dirigida tant a professionals de la venda, de la restauració,i del màrqueting; com als vinèfils i aficionats del vi; pensant en tots ells com a futurs prescriptors dels vins catalans que treballaran al mercat local o aprendran a gaudir encara més d´un bon vi.