Sant Sadurní d'Anoia - Capital del cava

AVUI: Poc ennuvolat 26ºC|13ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
Agenda
3 de març de 2017
Sílvia Romero presenta els seus llibres "ABCDari poètic" i "A la colònia hidràulica i altres contes"

Sílvia Romero i Olea (Barcelona, 1962)Sílvia Romero

Escriptora, conductora de Clubs de lectura i Llicenciada en Filologia Catalana, ha conreat la narrativa infantil, juvenil, fantàstica, relat breu, teatre, poesia, i crítica literària. Però el seu camp de treball és la novel•la, i totes les obres han estat publicades després d´haver guanyat sengles premis literaris: Amor a sang freda, Ànima mesquina, Júlia M. i El plagi, a les quals cal afegir les escrites a quatre mans amb Alícia Gili: Iskander. Un viatge a la màgia dels llibres i El camí del Bandama Vermell. Sòcia de l´AELC i de l´ARC, ha estat Presidenta d´aquesta associació i Directora de la revista digital Lo Càntich (en la qual encara hi col•labora). Actualment participa en els programes de ràdio Tirant de llibres i Contes per somiar, forma part de l´Equip editor de la Revista de creació literària Inèdits, condueix i presenta el programa Tast de lletres de Canal ARC-Televisió, i és Escriptora de Capçalera de la Biblioteca Ramon Bosch de Noya.

Web: www.silviaromeroolea.es.tl


ABCdari poètic és un recull que ret homenatge a la paraula i, per aquest motiu, cada poema s’inicia amb cadascuna de les lletres del nostre abecedari. No aplega, doncs, una temàtica unitària -com podria ser poemes de dol, d’amor, de natura...-, sinó que és la vida, en el seu vessant més ampli i universal, el que hom veu destil·lar pels seus versos. La vida, feta paraula.

A la colònia hidràulica i altres contes és un recull de relats que aplega tretze històries amb el tema de la mort com a nexe i element comú. Però no hi trobareu contes filosòfics, ni teològics, ni moralistes. Tot el contrari. L’autora, amb el to irònic que caracteritza la seva obra en general però sobretot la narrativa breu, ens exposa diferents escenaris i situacions on el tema de la mort apareix amb tractaments i enfocaments ben diversos. Fins al punt que, en més d’una i més de dues ocasions, la lectura us dibuixarà un somriure còmplice. 


ABCdari poèticA la colonia hidraulica
Lloc: Biblioteca Ramon Bosch de Noya
Hora: 20 h
Ho organitza: Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya amb la col·laboració de la llibreria Jepi i Cava Maria Rigol Ordi
Tipus d'acte: Literatura
PUBLICAT EL 16.02.2017
COMPARTIR
Comparteix al facebookCompartir a Twitter
SUGGERIR UN ACTE

Vols fer difusió de les activitats de la teva entitat o associació?

Ompliu el formulari que trobareu clicant a l'enllaç