RÓdio Sant SadurnÝ
El Consell Comarcal de l┤Alt PenedŔs i l┤Escola de Viticultura i Enologia “MercŔ Rossell i DomŔnech” han convocat la 18a ediciˇ del Premi Eduard Vendrell i BaquÚs de Viticultura i Enologia. El termini per a la presentaciˇ de treballs finalitzarÓ el divendres 17 de marš

L'any 1999 el Consell Comarcal Alt PenedŔs va instituir el Premi Eduard Vendrell i BaquÚs de Viticultura i Enologia; un homenatge p˛stum a qui fou primer alumne i desprÚs professor de l'Escola de Viticultura i Enologia MercŔ Rossell i DomŔnech, d'Espiells (St. SadurnÝ d’Anoia).

Amb aquest premi es volen estimular la formaciˇ i la qualificaciˇ professional dels joves i, alhora, afavorir que es quedin a treballar en l'Ómbit rural. TambÚ es volen donar a conŔixer les experiŔncies que es duen a terme per a la millora de la vitivinicultura i la seva promociˇ exterior.

El treballs han de tractarar sobre temes vitivinÝcoles (enfocats des del vessant tŔcnic o comercial) i han d’estar fets per alumnes de Formaciˇ Professional dels cicles formatius de grau mitjÓ i superior de les famÝlies d’Activitats agrÓries, Ind˙stries alimentÓries i Comercials o per alumnes de Batxillerat, sempre i quan no hagin transcorregut mÚs de dos anys des de l’obtenciˇ del tÝtol.

Hi haurÓ un ˙nic premi de 400 € i un accŔssit de llibres de temÓtica majoritÓriament vitivinÝcola.

El termini per a la presentaciˇ de treballs finalitzarÓ el divendres 17 de marš de 2017. Les persones interessades a participar-hi poden consultar les bases al web del Consell Comarcal de l’Alt PenedŔs (www.ccapenedes.cat) o al taulell d’anuncis de l’Escola de Viticultura i Enologia MercŔ Rosell i DomŔnech.

PUBLICAT EL 15.02.2017