Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 18ºC|5ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Escola Espiells
Premi Eduard Vendrell de Viticultura i Enologia
El Consell Comarcal de l´Alt Penedès i l´Escola de Viticultura i Enologia “Mercè Rossell i Domènech” han convocat la 18a edició del Premi Eduard Vendrell i Baqués de Viticultura i Enologia. El termini per a la presentació de treballs finalitzarà el divendres 17 de març

L'any 1999 el Consell Comarcal Alt Penedès va instituir el Premi Eduard Vendrell i Baqués de Viticultura i Enologia; un homenatge pòstum a qui fou primer alumne i després professor de l'Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, d'Espiells (St. Sadurní d’Anoia).

Amb aquest premi es volen estimular la formació i la qualificació professional dels joves i, alhora, afavorir que es quedin a treballar en l'àmbit rural. També es volen donar a conèixer les experiències que es duen a terme per a la millora de la vitivinicultura i la seva promoció exterior.

El treballs han de tractarar sobre temes vitivinícoles (enfocats des del vessant tècnic o comercial) i han d’estar fets per alumnes de Formació Professional dels cicles formatius de grau mitjà i superior de les famílies d’Activitats agràries, Indústries alimentàries i Comercials o per alumnes de Batxillerat, sempre i quan no hagin transcorregut més de dos anys des de l’obtenció del títol.

Hi haurà un únic premi de 400 € i un accèssit de llibres de temàtica majoritàriament vitivinícola.

El termini per a la presentació de treballs finalitzarà el divendres 17 de març de 2017. Les persones interessades a participar-hi poden consultar les bases al web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (www.ccapenedes.cat) o al taulell d’anuncis de l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rosell i Domènech.

PUBLICAT EL 15.02.2017
COMPARTIR
Comparteix al facebookCompartir a Twitter