Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
En el marc de la #SetmanadelComerç

Som Sant Sadurní amb el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia volen donar continuïtat un any més i per sisè any consecutiu, a la celebració d’una Nit Empresarial, amb l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada de les empreses comercials, de la indústria i els serveis de Sant Sadurní d’Anoia, capaç d’impulsar la cooperació i unir als diferents sectors del municipi, estimular sinèrgies entre les empreses de Som Sant Sadurní i reconèixer l’esforç i la feina ben feta de les empreses d’àmbit local. La cita serà el proper 24 de març a l’Hotel Fonda Neus, a partir de les 20.30h.  


La nit empresarial sadurninenca estarà emmarcada dins dels actes de la Setmana del Comerç,
promoguda per el CCAM de la Generalitat de Catalunya i comptarà amb la presència de la Sra. Montserrat Vilalta Cambra, Directora General de Comerç.

Durant la celebració es premiaran l’enoturisme, l’emprenedoria, la responsabilitat social de les empreses i els projectes interempresarials, les empreses destacades en el sector del comerç, la indústria i els serveis locals, i es farà un reconeixement a la Continuïtat Empresarial dels negocis de més de 50 anys i de reconeixement a la trajectòria professional.

Les empreses que optin a aquests reconeixements hauran de presentar la candidatura adreçada a la seu de Som Sant Sadurní, (c/Montserrat, 16) o enviar-la a l’adreça info@somsantsadurni.com abans del dia 15 de març: Full d'inscripció

El preu del tiquet és de 49€ per persona. És imprescindible la reserva prèvia mitjançant ingrés del preu del tiquet al compte del Banc de Sabadell i posteriorment recollir-lo per la seu de l’entitat Som Sant Sadurní.