Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 21ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Casa dels avis
Projecte d´arranjament i tancament dels espais exteriors de la Casa dels Avis
Permetrà a avis i famílies gaudir de l'espai exterior de la Casa dels Avis i que no sigui un simple lloc pas

L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia està treballant el en projecte d´arranjament i tancament dels espais exteriors de la Casa dels Avis, un projecte que actualment està en una primera fase de concurs de pressupostos i que, en les properes setmanes, veurà la llum. Es tracta d'una demanda de les famílies en benefici dels residents, que el govern va recollir en una de les reunions de seguiment del funcionament de la residència.

El tancament es farà efectiu mitjançant tres portes que se situaran al Carrer Torras i Bages, a la rampa que connecta l´Índex amb la Casa dels Avis i al Carrer Cèsar Martinell.

El projecte, que consta de dues fases, permetrà a avis i famílies poder gaudir tranquil·lament de l'espai exterior de la Casa dels Avis i evitarà que sigui només un lloc pas, alhora que limitarà els accessos al recinte. L'obra està valorada en 15.000 euros i s'inclou al pressupost que l´Ajuntament destina a la Casa dels Avis, de 172.000 euros, tal i com ha explicat el regidor d'urbanisme i Hisenda, Josep Maria Ribas.

Està previst que la primera fase logística, durant la qual es fixaran les portes, finalitzi a finals de febrer, mentre que la segona, que dotarà l'espai de taules i cadires adequades, podria entrar en funcionament durant el mes d´abril.

PUBLICAT EL 05.01.2017
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic