Ràdio Sant Sadurní
www.santsadurni.cat va assolir l'any passat prop de 1.366.000 visites

El web municipal de l’Ajuntament de Sant Sadurní va renovar a finals del 2015 el disseny i l’estructura del seu portal , apostant per un web més funcional, accessible i atractiu per als usuaris que s’ha traduït també en un increment notable de visites i confiança per part dels visitants.

Les seccions d’agenda, telèfons d’interès, equipaments i serveis i les notícies són habitualment els espais més visitats. Pel que fa a les àrees, les que reben major atenció són les de Joventut, Ràdio Sant Sadurní i Nexes - que són a la vegada les que disposen també d’un espai web propi personalitzat, amb més continguts - seguit per Esports, Urbanisme i Obres i Serveis Socials.

També són habituals les consultes als continguts de serveis, com els horaris del transport públic, les farmàcies, o d’equipaments com la piscina municipal, i que des de la renovació del web compten amb accessos directes des de la portada del web.

Dispositius mòbils i xarxes

Cal destacar també la presència i adaptabilitat del web als dispositius mòbils. Al 2016 prop del 47% de les visites es van produir des del telèfon mòbil o la tablet, una tendència que ha anat creixent considerablement en els darrers anys.

Pel que fa a les xarxes socials, tant la pàgina de l’Ajuntament a Facebook www.facebook.com/AjuntamentdeSantSadurni,  com el compte a Twitter @santsadurni_cat i a Instagram www.instagram.com/santsadurni continuen amb una destacada progressió ascendent.

Si voleu posar-vos en contacte amb l’àrea de Comunicació de l’Ajuntament de Sant Sadurní podeu enviar un correu a comunicacio@santsadurni.cat , trucar al 938910325 o utilitzar algun dels canals que l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania a les xarxes socials i al web municipal.

PUBLICAT EL 03.01.2017