índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Notícies
Trobada de Joves Corresponsals a l'Índex
Hi han participat 35 joves dels 4 centres de secundària que hi ha a Sant Sadurní

Ahir dijous 15 de desembre es va realitzar a l'Índex una Trobada de Joves Corresponsals, en la que hi han participat 35 joves dels 4 centres de secundària que hi ha a Sant Sadurní.

El Projecte “Sóc Corresponsal” s'emmarca dins el Programa d'Informació i Dinamització als Centres de Secundària (ÍNDEX ALS IES), que des de la Regidoria de Joventut ja fa 18 anys que es realitza, i que consisteix en la presència de les dinamitzadores de l'Índex a l'hora del pati, amb l'objectiu d'apropar informació als joves i realitzar-hi activitats de dinamització, tant dins com fora del centre.

Els corresponsals són joves que fan de nexe entre les dinamitzadores i al resta de companys, transmetent la informació del Punt i alhora, facilitant dades, necessitats i propostes.

Corresponsals 16

Fruit d'aquest treball conjunt amb els joves, aquest dijous ha tingut lloc aquesta jornada de treball que ha permès generar un espai comú de debat i participació.

Durant tot el matí, els joves han realitzat dues activitats: un Teatre Fòrum relacionat amb temes de consum d'alcohol en joves a càrrec d'Impactat – Intervencions Teatrals, i una altra dinàmica a càrrec dels/les dinamitzadors/es de l'Índex,  per treballar aspectes relacionats amb la realització de campanyes de sensibilització, on han pogut aportar idees i opinar sobre temes del seu interès.

Teatre

Teatre 2

Des de l'Índex també es treballa per tal de col·laborar i donar suport als joves en aquelles necessitats d'espais que es tinguin i fer de l'equipament un espai de referència en activitats juvenils.

A la trobada hi han participat els corresponsals de 1er d'ESO a 4rt d'ESO de l'Escola Intermunicipal, els de 2n, 3er i 4rt d'ESO del Col·legi Sant Josep i els de 1er a 4rt d'ESO de Vedruna El Carme i l'IE Jacint Verdaguer.

Els participants també han pogut gaudir d'un esmorzar, gentilesa de l'Índex, i com a cloenda de la trobada,  han pogut valorar positivament els diferents aspectes de la jornada, se'ls hi ha fet entrega d'un diploma, i s'han pogut fer una foto de grup.

PUBLICAT EL 16.12.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat