Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat23ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 29.11.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Festa Major 2016
El folklore sadurninenc i els diables llueixen un any més per FM
cercavila FM

Aquest matí de Festa Major el folklore popular ha animat els carrers de Sant Sadurní. Gegants, capgrossos, panderetes, gitanes i bastoners han lluït en cercavila en un dels actes centrals de la festa que ha finalitzat a la plaça de l'Església.

En finalitzar l'Eucaristia Solemne de Festa Major, els gegants han ballat a dins l'església, per celebrar el seu 75è aniversari, i s'ha beneït el ball dels capgrossos.

I a la tarda foc i versots per acomiadar la Festa Major. Els Diables Se M'n Refum van ser els protagonistes destacats del final de la Festa Major de Sant Sadurní, amb un correfoc, castell de focs i la tradicional lectura de versots. De nou els regidors i la gestió de l'Ajuntament van ser els blancs principals de les crítiques de Llucifer i la resta de diables, però també els aldarulls i actes viscuts darrerament a les festes, els incendis provocats a l'estiu o la situació financera de Freixenet i del sector del cava. El millor moment va arribar amb una versió musical del tema "I want to break free" de Queen, amb què van denunciar la brutícia dels carrers i l'incivisme dels veïns. 

I dimarts a la tarda els més petits van passar una bona estona al Casal d'Entitats amb 2princesesbarbudes que presentaven 'Barreja barbuda', una selecció dels èxits més barbuts dels seus discs, amb música pop per tota la família interpretada amb instruments de joguina.

I a tarda-nit, festa amb The Lucky Dices a la Capella de l'Índex i PD Brotha i Pitu Rojano

Podeu veure imatges al
Pujar al principi de la pàgina