Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Confraria Cava
La Nit Solidària del Cava recapta més de 43.000 euros
Els diners recollits en aquest acte organitzat per la Confraria del Cava es destinaran a Càritas

La Confraria del Cava Sant Sadurní va celebrar divendres, a la sala oval del MNAC, la cinquena edició de la Nit Solidària del Cava, que enguany va comptar amb la participació de més de 350 persones.

L'objectiu de la trobada, com ja és habitual, era recollir fons a benefici de Càritas, una fita que s'ha assolit amb un èxit destacable. En aquesta cinquena edició la recaptació ha estat de més 43.240 euros, que serviran l'entitat humanitària per finançar beques menjador fora del període escolar, a les 10 diòcesis que hi ha arreu de Catalunya. Amb les cinc Nits Solidàries la Confraria ja ha aconseguit recaptar més de 160.000 euros (més de 23.000 euros amb el primer sopar, 20.136 amb el segon, 40.839 euros amb el tercer i 41.220 euros l'any passat).

Com els dos anys anteriors, la Nit Solidària del Cava ha comptat aquest 2016 amb la implicació extraordinària de l'Obra Social de La Caixa, que ha doblat els diners que havia aconseguit recaptar la Confraria del Cava. L'entitat financera ha lliurat 21.620 euros que es donaran també a Càritas. CaixaBank, un any més, ha agraït a la Confraria del Cava l'oportunitat de poder col•laborar en aquest sopar solidari a través de la seva Obra Social.

PUBLICAT EL 28.11.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic