Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat22ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 21.11.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Conveni amb l'Obra Social "La Caixa" per a un projecte d'inserció laboral
Es dóna feina a dues persones en atur de llarga duració que faran tasques de manteniment a la via pública durant dos mesos
Conveni Caixabank

L'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia i l'Obra Social "La Caixa" han acordat treballar conjuntament en un projecte d'inserció sociolaboral que consisteix en donar feina durant dos mesos a dues persones en atur de llarga duració i en risc d'exclusió social, que ja han començat a fer tasques de peó de neteja i de jardineria pel centre de la vila. La contractació es reforça amb l'acompanyament sociolaboral per part de Serveis Socials, que en faran un seguiment, per facilitar-los la inserció.

L'acció servirà, alhora, per donar suport a les tasques de manteniment del centre de la vila i millorar els serveis als ciutadans. Maria Rosell va recordar que el civisme és una responsabilitat de tota la ciutadania i que els actes incívics tenen un cost molt elevat que paguen tots els sadurninencs.

A la foto l'Alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, i Glòria Pausas com a directora de CaixaBank a Sant Sadurní, en la signatura del conveni per mitjà del qual l'Obra Social "La Caixa" concedeix 4.620 euros per tirar endavant el projecte.

Pujar al principi de la pàgina