Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat 21ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Dolors Montserrat
Dolors Montserrat torna a casa com a Ministra
El PP català acompanya la sadurninenca a la Fassina de Can Guineu

Aquest dissabte més de 300 persones van omplir la Fassina de Can Guineu en l'acte organitzat pel PP català en honor a Dolors Montserrat, nova Ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

La sadurninenca tornava a casa per primera vegada des que va ser nomenada nou membre del govern de l'Estat espanyol. Amics i veïns, familiars i molts afiliats i membres del Partit Popular de Catalunya van fer costat a Montserrat, que es va mostrar molt emocionada durant bona part de la seva intervencio, remmemorant els seus orígens en la política i enrecordant-se de molts companys i persones que l'han acompanyada en aquesta trajectòria fins assolir el càrrec de ministra, tasca que va qualificar com un "gran honor i responsabilitat". També va subratllar alguns dels seus objectius i compromisos al capdavant de les seves àrees.

El portaveu del PP sadurninenc, Carles Jiménez,va ser l'encarregat d'obrir l'acte en què també van intervenir-hi, entre d'altres, noms destacats del partit català, com Alícia Sánchez-Camacho, Xavier Garcia Albiol o Andrea Levy.

Dolors Montserrat ja va ser escollida vicepresidenta tercera del Congrés en la legislatura del 2011-15. Advocada de professió, és diputada des del 2008 i va ser regidora i portaveu del PP a l'Ajuntament de Sant Sadurní des del 2007 fins al 2015.

Al següent enllaç pots escoltar un extracte de la intervenció de Dolors Montserrat a l'acte celebrat a la Fassina

PUBLICAT EL 20.11.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic