Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 20ºC|4ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Aparadors setmana del cava
Nova edició del concurs d'aparadors de la Setmana del Cava
Els establiments engalanen els seus aparadors per oferir una imatge creativa durant el Cavatast i la Setmana del Cava

Durant els dies de celebració de la Setmana del Cava, els aparadors dels comerços s’engalanen amb motius del cava per participar en el Concurs d’aparadors que organitzen conjuntament Som Sant Sadurní i la Confraria del Cava de Sant Sadurní, amb el suport de l’Ajuntament de la vila. Aquesta iniciativa permet als comerços engalanar els seus aparadors per oferir una imatge creativa durant els dies en que la nostra Sant Sadurní es converteix en el focus de moltes mirades.

En aquesta edició són 16 els establiments que participen al concurs i molts més els que decoren l’aparador amb el cartell de la Setmana del Cava i les ampolles de cava gentilesa de la Confraria.

El dissabte 1 d’octubre els aparadors ja estaran engalanats i es podrà fer la votació de l’aparador més popular fins al dimarts 4 d’octubre a les 17h, moment en que es reunirà el jurat que escollirà els aparadors guanyadors en les categories de: més artístic, el que millor integra els components de
la vinya i el cava, l’aparador que millor utilitza el marxandatge comercial i l’aparador M2 que valora els aparadors des d’un punt de vista tècnic gràcies a la col·laboració amb la interiorista Maria Esteban, de l’empresa M2 Studio de Sant Sadurní.

Els premis es donaran a conèixer el dijous dia 6 d’octubre a les 21h a la seu de la Confraria del Cava, moment en que es farà el lliurament de premis.

Els aparadors concursants en aquesta nova edició del Concurs d’Aparadors són: Arrels, El Jardinet, Exit, Farmàcia Anna Ferrer, Ferreteria Robert Cardús, Flors Amèlia, Fotografia Adolfo, Hotel Fonda Neus, Infersa, La Botiga del Xavi, Lecegui Joiers, Llibreria Jepi, Món del Cava, Noa, Òptica Sant Sadurní i Vega Estilistes.

PUBLICAT EL 30.09.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic