Dia: Diumenge 30 d’octubre 2016.

Sortida: Rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès – 10’00 h.

Arribada: Pla d’en Mestres de Sant Sadurní d’Anoia.

Distància i recorregut: El trajecte té una distància de 13’4 km i va de Vilafranca del Penedès a Sant Sadurní d’Anoia per les carreteres C-15 i C-243. Es pot participar corrent o caminant. El trànsit estarà tallat durant la cursa i es dona un temps màxim de tres (3) hores per finalitzar la cursa. Els quilòmetres estaran degudament senyalitzats.

Pitrals: s’entregaran el divendres 28 a l’Oficina de Turisme de Sant Sadurni d’Anoia (CIC Fassina), el dissabte 29 d’octubre a l’Oficina de Turisme de Vilafranca del Penedès (Km0 EnoturismePenedès), i el mateix diumenge 30 d’octubre a partir de les 08’00h a la sortida de la cursa. El xip pel cronometratge va adossat al pitral i es d’un sol ús, no s’ha de retornar; per això, el pitral ha d’estar ben visible. El canvi de pitral suposa la desqualificació. Queda totalment prohibit entrar al recinte d’arribada sense pitral.

La cursa està estructurada en les categories per gènere (masculina i femenina); i per edat (Júniors – menys de 18 anys, Sèniors – de 18 a 34 anys, Veterans A – de 35 a 45 anys, Veterans B – més de 46 anys).

INSCRIPCIONS

Els passos a seguir per inscriure’s son els següents: Accedir a http://www.runedia.com/cursa/20160846/cursa-solidaria-paas-del-cava/2016/?lang=ca

Omplir degudament el formulari d’inscripció. Efectuar el pagament seguint les indicacions del sistema. Imprimir el comprovant d’inscripció per presentar a la recollida del dorsal. Un cop acceptada la inscripció, no es tornarà el seu import. Les inscripcions es tancaran el 26 d’Octubre de 2016 a les 23.59h. o quan s’arribi als 2.000 participants.

NO S’ACCEPTARAN INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA DE LA CURSA.

Preu inscripció: 10€, íntegrament destinats a La Marató de TV3.