SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL OF CAVA

SANT SADURNÍ D'ANOIA CITY COUNCIL


ca | es | fr | en TODAY Cloudy intervals with light rain 24ºC|12ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
El Delta de l´Ebre i les comarques de Girona seran les noves ofertes gastronòmiques del Cavatast
El Cavatast signa acords amb la CCMA i el Grup Godó per fer difusió de la mostra
PUBLISHED 22.09.2016
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cavatast ostres

El Cavatast 2016, com a mostra de referència dins del món del cava i la gastronomia, també es sumarà a l'"Any de la Gastronomia i l'Enoturisme". I amb més força que mai després que Catalunya hagi estat escollida "Regió Europea de la Gastronomia". I ho farà d'una manera molt especial. Des de l'Ajuntament de Sant Sadurní, com a organitzadors de la mostra, s'ha fet una gran aposta per ampliar l'oferta gastronòmica i obrir-la, per primer cop, a altres propostes de les terres catalanes.

En aquesta edició, al costat dels establiments ja consolidats del municipi, s'hi sumaran diverses propostes gastronòmiques provinents del Delta de l'Ebre i de les comarques de Girona.

Amb aquesta decisió es busca que el visitant del Cavatast tingui una oferta més àmplia de maridatges i, al mateix temps, altres regions de Catalunya es facin propi el Cavatast.


Un Cavatast mediàtic

En aquesta edició també s'ha treballat per reforçar la presència del Cavatast en tots els grans mitjans de comunicació de Catalunya. És per això que, a banda dels tradicionals acords amb els mitjans locals, comarcals i especialitzats, s'ha signat un acord amb la CCMA (Tv3 i Catalunya Ràdio) i amb el Grup Godó (La Vanguardia, Rac1, Rac105 i 8TV). En base d'aquest acord es podran veure i escoltar anuncis del Cavatast en tots els grans mitjans de Catalunya i en horari de màxima audiència.

ARE YOU FOLLOWING US?

Follow us on Facebook Follow us on Twitter Follow us on Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^