Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 29.08.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Primers aperitius de les Fires i Festes
Aquest cap de setmana se celebra la Fil.loxera dels Avis, el torneig de petanca o un concert a Can Mas de la Riera, entre d'altres
Fires 2016
Aquest cap de setmana arriben alguns dels primers aperitius de les Fires i Festes de Sant Sadurní, abans que la programació s'intensifiqui a patir del 6 de setembre i fins el dia 11, Diada Nacional de Catalunya.

Així, divendres a les 6 de la tarda tindrà lloc a la plaça de l'Ajuntament la Festa Final dels tallers de la Fil.loxera. Dissabte 3 de setembre, arrencarà amb un torneig de Futbol 7 i la festa infantil de l'Associació Festa de la Fil.loxera a la plaça de l'Ajuntament, amb inflables i tallers. També aquest dissabte al matí, l'Agrupament Escolta i Guia convida a tots els infants a pintar un mural de l'il.lustrador Joan Turu a la plaça de l'Església.

Al vespre, se celebrarà el Sopar de la Gàrgola a la plaça de l'Església, que enguany s'avança, i que destinarà els beneficis a Càritas.

A la mitjanit, a Can Mas de la Riera, es durà a terme un concert amb l'actuació del grup local de rock i grunge Prozac, a més de FRAC i punxadiscs.

I diumenge, al matí serà el torn del XXI Torneig de Petanca, al camp municipal del Gat Cendrer. I a les 6 de la tarda, la Festa de la Fil.loxera dels Avis, una cita ja molt concorreguda i que permetrà veure al pati de la Casa dels Avis el primer acte de foc d'aquestes Fires de la mà de l'Associació Festa de la Fil.loxera, els Diables Se M'n Refum i els Timbalers Tabalots.

Podeu consultar la programació de les Fires i Festes al següent enllaç

Pujar al principi de la pàgina