Publicació 02.08.2016
Marta Cuscó ha estat l'encarregada de dissenyar el cartell d'enguany
Fires i Festes 2016

Aquest matí de dimarts el Casal d’Entitats ha acollit l’acte de presentació del cartell i la programació dels actes de les Fires i Festes 2016. La regidora de Cultura, Montse Medall, acompanyada pels responsables de l’àrea, els membres de la Comissió de Fires i Festes populars i de la dissenyadora Marta Cuscó, autora de la imatge d’enguany, han donat a conèixer les propostes d’aquesta edició, que aposta per concerts i activitats lúdiques per a grans i petits.

Montse Medall ha agraït la col·laboració de les entitats en l'organització de les fires i ha destacat la gran feina que es fa per poder gestionar les fires amb un pressupost molt limitat: “Tenim un pressupost molt ajustat, de 60.000 euros i, malgrat tot, amb el que gestionem, tenim unes fires boníssimes”.

Subratllar que enguany el pregó anirà a càrrec del pintor sadurninenc Francesc Guilera i queuna de les exposicions destacades serà la de Laura Sivill, que enguany fa 75 anys i aprofita l'avinentesa per acomiadar-se de la pintura de gran format.  La Festa de la Fil·loxera celebrarà el seu 35è aniversari i englobarà algunes de les seves activitats en una iniciativa solidària, com el tradicional sopar de la Gàrgola, que aquest 2016 avança les seves dates.

Quatre espectacles familiars, entre ells el concert 'Pop per xics'; concerts per a joves i no tan joves; ball popular i música clàssica, juntament amb els actes folklòrics i tradicionals vestiran unes Fires i Festes que s'allargaran fins al dia 11 de setembre, Diada de Catalunya.

La dissenyadora Marta Cuscó ha presentat el cartell i ha explicat que amb la imatge d'aquestes fires s'ha intentat donar protagonisme a tots els elements de la festa i del món vinícola.

ÀUDIO