Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 24ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
La Tarda d'Estiu La Xarxa
La Tarda d'estiu es refresca a Sant Sadurní
Emissió del magazine de La Xarxa des de la piscina municipal de la capital del cava

Aquest dimecres el magazine La Tarda d'Estiu de La Xarxa va fer parada a Sant Sadurní d'Anoia en la ruta que aquest estiu el portarà per diverses ciutats i pobles de Catalunya. Amb Eduard Virgili a la direcció i acompanyat pel col·laborador de Ràdio Sant Sadurní, Ernest Gili, La Tarda va instal.lar-se a la piscina municipal de la capital del cava per repassar amb alguns protagonistes alguns assumptes i qüestions destacades de l'actualitat.

El programa va comptar amb la presència del primer tinent d'alcalde, Josep Maria Ribas, amb qui van aprofundir en qüestions com les obres del Centre Cultural, el pavelló polivalent o la promoció econòmica i turística de la vila. També es va parlar sobre la situació del cava, la denominació d'origen i la reivindicació d'alguns elaboradors d'accentuar el territori amb una subzona qualificada. El Camí del Riu, el Cavatast o la Festa de la Fil·loxera, que enguany arriba al seu 35è aniversari, la promoció del cava en establiments com el bar David també van tenir cabuda al llarg de les dues hores de programa.

El magazine es va tancar amb música de la mà del grup Paper de plàstic, que compta amb un sadurninenc entre els seus components. La Tarda d'Estiu s'emet cada dia de dilluns a divendres de 17 a 19 hores.

PUBLICAT EL 28.07.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic