Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Cobert amb tormenta 16ºC|12ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Marxa SOM
La Marxa SOM arriba a Sant Sadurní el 26 de juliol
El dimecres 27 de juliol cobriran l'etapa fins a Sant Joan de Mediona, amb sortida des de la pl. de l'Ajuntament

La Marxa Som, un itinerari popular que cobreix el territori de punta a punta mitjançant quatre recorreguts i que confluirà a finals de juliol a Montserrat, farà el seu pas per Sant Sadurní d'Anoia el proper dimarts 26 de juliol. Procedents de Vilafranca del Penedès, el grup descansarà aquell dia a la capital del cava i el dimecres 27 iniciarà la següent etapa per recórrer prop de 20 quilòmetres, passant per Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona i Sant Joan de Mediona.

Durant el seu pas per Sant Sadurní, des del servei de Medi Ambient de l'Ajuntament ha organitzat una passejada guiada pel tram sadurninenc del Camí del Riu, un projecte intermunicipal impulsat juntament amb els ajuntaments de Subirats, Torrelavit, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona i Mediona.

Un dels objectius d'aquesta Marxa és plantejar diàlegs sobre com bastir conjuntament un país millor fonamentat en una democràcia participativa. Es tracta d’una iniciativa cívica i no partidista, on tothom hi és convidat. Forma part del conjunt d’entitats i iniciatives impulsores de la Convenció Constitucional Ciutadana en el marc de la plataforma Reinicia Catalunya, essent La Marxa Som un primer exercici territorial centrat en el tema central: com s’expressa al nou país la sobirania popular, base de tota democràcia.

La Marxa Som forma part del projecte Reinicia Catalunya, en coordinació amb les organitzacions, entitats i col•lectius que integren aquesta plataforma: Òmnium Cultural, Assemblea Nacional Catalana, El País que Volem, Grup Promotor per a la Convenció Constitucional, Juristes per la Independència, Parlament Ciutadà, Procés Constituent, Sectorials de l’ANC – ECI, Sobirania i Justícia, Súmate, Unanovaconstitució.cat, Col•lectiu Drassanes, i les entitats que s’hi adhereixin progressivament.

Podeu consultar més informació i fer la vostra inscripció als itineraris al web www.lamarxasom.cat

Cartell marxa Som

PUBLICAT EL 13.07.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic