Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Poc ennuvolat 23ºC|6ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Dolors Montserrat i Santi Vidal
Dolors Montserrat i Santi Vidal tornaran a les Corts Generals
Ambdós ja van sortir escollits al Congrés i al Senat respectivament a les passades eleccions de desembre del 2015

Després de les eleccions d'aquest 26 de juny, Sant Sadurní mantindrà la doble representació que ja va aconseguir a la passada legislatura a les Corts Generals, amb l'entrada de Dolors Montserrat, diputada del PP, al Congrés dels Diputats, i l'independent Santi Vidal, cap de llista d'ERC per Barcelona, al Senat.

Montserrat tornarà a ocupar un escó després que el PP obtingués quatre diputats a la circumscripció de Barcelona – precisament Montserrat era la quarta a la llista dels populars a Barcelona. Amb 137 diputats, el PP ha estat de nou el partit més votat a les Eleccions Generals, millorant els resultats del 2015, per davant del PSOE (85) diputats), Podemos (71 diputats) i Ciutadans (32 diputats). ERC i CDC han repetit els resultats, amb 9 i 8 disputats respectivament.

Per la seva banda, el jutge Santi Vidal, cap de llista per Barcelona d´ERC al Senat,  estarà de nou a la Cambra Alta, després d'haver estat escollit a la capital catalana com a un dels seus quatre representants, juntament amb tres senadors de En Comú Podem.

A nivell local, Esquerra ha estat la formació més votada a Sant Sadurní amb 1.730 vots, el  26,69% del total, seguit de En Comú Podem, Convergència, PSC, PP i Ciutadans. Podeu consultar els resultats al següent enllaç

PUBLICAT EL 27.06.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic