Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat22ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 28.05.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Recepció al conseller de Territori i Sostenibilitat Josep Rull
Ha visitat la remodelada entrada al municipi per la comarcal de Vilafranca i l'accés al nucli pel cementiri, on la Generalitat realitzarà un projecte de rotonda
Visita Josep Rull

Aquest dissabte al migdia l'Ajuntament de Sant Sadurní ha rebut  el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull. L'acte ha comptat amb la participació de l'alcaldessa Maria Rosell i el primer tinent Josep Maria Ribas, acompanyats per diversos regidors de l'Ajuntament.

Abans de l'acte institucional celebrat a la sala d'actes de l'Ajuntament, membres del govern han acompanyat Rull fins a l'entrada al municipi per la comarcal de Vilafranca on des de fa uns mesos hi ha una nova variant que ordena i facilita el trànsit. Des de l'Ajuntament s'han sol·licitat petites millores en la senyalització d'aquesta via, titularitat de la Generalitat, per tal de facilitar l'accés dels vehicles als cellers i camins rurals que es troben propers a aquest punt.

Posteriorment s'han acostat fins a l'accés a la vila des del cinturó, a l'alçada del cementiri i el camí de Can Codorniu, on la Generalitat de Catalunya redactarà el projecte de construcció d'una rotonda, amb el compromís de tenir-lo enllestit abans de finalitzar l'any.

Tant l'alcaldessa com el regidor d'Urbanisme Josep Maria Ribas han insistit al conseller en la necessitat de millorar la maniobra dels vehicles per accedir al municipi o bé desviar-se pel Camí de Can Codorniu, però també reforçar la seguretat dels vianants que cada dia travessen aquest punt per gaudir de les rutes i camins rurals, fer esport o per acostar-se fins a les caves, entre d'altres.

En la seva intervenció al saló de plens, Josep Rull ha traslladat el ferm compromís de la Generalitat i donar tot el suport que sigui possible per tal que la nova rotonda sigui una realitat i ha emfasitzat la preocupació de l'Ajuntament per garantir la seguretat de tots els usuaris.  El conseller ha subratllat el dinamisme de Sant Sadurní i l'empenta que la Generalitat vol donar a tots aquells sectors que generin llocs de treball.

La mobiitat i la millora de certs serveis com el de rodalies i l'estació de trens o oferir un millor servei d'aigua als nuclis rurals han estat d'altres dels assumptes que s'han traslladat durant l'estada de Josep Rull a la nostra vila.

Després de signar el llibre d'honor, els membres del govern han acompanyat el conseller a una visita al Centre d'Interpretació del Cava, a la Fassina de Can Guineu.

Pujar al principi de la pàgina