SANT SADURNÍ D'ANOIA - CAPITAL DEL CAVA

AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ D'ANOIA


ca | es | fr | en AVUI: Cobert amb tormenta i pluja escasa 17ºC|8ºC Facebook Twitter Instagram
menú
Notícies
Projecte per al foment de l'ocupació de locals comercials buits
“Estic lliure, Ocupa'm”, una iniciativa de Som Sant Sadurní i l'Ajuntament
PUBLICAT EL 27.05.2016
COMPARTIRComparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Estic lliure ocupam

Som Sant Sadurní i el Servei de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia estan treballant en el Projecte “Estic lliure. Ocupa'm”, una iniciativa per fomentar l’ocupació de locals buits a Sant Sadurní i propiciar la recuperació comercial de la vila. Es tracta d'utilitzar espais actualment en desús com a aparadors rotatius al servei dels comerciants de Sant Sadurní, que hi podran mostrar i exposar la seva activitat comercial i utilitzar-los com a eina de promoció del sector.  Aquest projecte rep el suport de la Diputació de Barcelona.

“Estic lliure. Ocupa’m” neix de la necessitat de reduir la discontinuïtat de l’eix comercial, augmentant l’atractiu i l'oferta del centre i afavorint l’ocupació de locals buits de llarga durada.

El projecte s’ha desenvolupat des de la taula de treball per al foment de locals buits, formada per representants d’agents de la propietat (Apis), propietaris de locals i comerciants, professionals arquitectes i interioristes i representants de l’associació Som Sant Sadurní i de l’Ajuntament. El primer pas ha estat fer una valoració dels locals actualment en desús susceptibles d’habilitar aparadors temporals.

Prova pilot

La primera fase del projecte, desenvolupat durant el primer trimestre de l’any,  es concreta amb la prova pilot en el local situat al carrer Dr. Escayola 12. Aquest local, cedit per la propietat mitjançant la intermediació de Vilomara Associats, estarà al servei dels comerços i empreses adherides a Som Sant Sadurní fins que es llogui o vengui per la implantació d’una nova activitat comercial i mentre duri la vigència del conveni de col·laboració signat amb l’Ajuntament de la vila.
La Ferreteria Robert Cardús, amb botiga a la Rambla Generalitat, és la primera empresa local a utilitzar-lo durant el mes de maig.

Les empreses interessades en ocupar temporalment aquest espai per mensualitats hauran de fer la sol·licitud per escrit a Som Sant Sadurní per mitjà d'un formulari al correu info@somsantsadurni.com. Els espais s’atorgaran per rigorós ordre de sol·licitud; s’han previst tres tarifes en concepte d’ocupació d’espai publicitari segons l’època de l’any. L’entitat compta amb el suport professional de l’empresa M2 Studio per garantir un assessorament bàsic en la concepció i resolució dels aparadors.

També us podeu informar al telèfon 93 891 09 96 o  al local de Som Sant Sadurni, al carrer Montserrat, 16. Les empreses interessades en ampliar la informació sobre les característiques del local i les condicions de lloguer o venda del local per desenvolupar-hi una futura activitat comercial cal que es posin en contacte directament amb Vilomara Associats al telèfon 93 891 42 11 o bé entrin a www.pisossantsadurni.com amb la ref 10082, on es pot veure la fitxa del local.

JA ENS SEGUEIXES A LES XARXES SOCIALS?

Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Twitter Segueix-nos al Instagram
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Oficina de Turisme
c. de l'Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)
T. +34 938 913 188
turisme@santsadurni.cat
^