Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Marató Zegama 1
Corredors sadurninencs a la 15a Marató de Zegama
Els regidors Josep Maria Ribas i Montse Medall van acompanyar els corredors

David Vilomara, Kiko Olivella, Jordi Martí, Anna Juvé, Octavi Delgado, Jordi Gisbert, David Cañadas, Carles Amat, Jordi Agustí, Miquel Abad, Toni Lago i Marçal Torrallardona que participava a la Zegama junior, són els corredors sadurninencs que diumenge van participar a la Zegama Aizkorri Mendi Maratoia, acompanyats pels regidors de l'Ajuntament Josep Maria Ribas i Montse Medall.

La cursa la va guanyar per vuitena vegada Killian Jornet, superant el seu propi rècord amb 3 hores i 50 minuts. El primer corredor sadurninenc a arribar a la meta va ser Jordi  Gisbert, el segon Jordi Agustí i el tercer sadurninenc Octavi Delgado.

Es tracta d'una cursa que té la sortida i arribada en aquest municipi agermanat amb Sant Sadurní i els 42 quilòmetres de la qual conformen un recorregut de mitja muntanya pel massís d’Aratz i la Serra de l’Aizkorri, que inclou quatre dels cims més alts del País Basc -Aratz, Aizkorri, Aketegi i Aitxuri-, amb un desnivell acumulat de 5,472 metres. Una marató tècnica de molt alta dificultat i que s’ha de completar en un màxim de 8 hores, que transcorre per uns paratges de gran bellesa però on els corredors es poden trobar calor intensa, boira, vent o fort o pluja, com ha passat en aquesta ocasió.