índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Notícies
Jocs de Rol i Catan
Gran acollida de la jornada de rol i jocs de taula a l'Índex
La primera edició del RolCat 2016, un èxit de participació i assistència

Aquest passat dissabte 9 d'abril es va celebrar a l'Índex la primera edició del RolCat 2016, amb un èxit de participació i assistència. RolCat és el nom amb el qual s'ha batejat la Jornada de jocs de Rol i el primer torneig de Catan que es fa a Sant Sadurní. Durant tot el dia es van crear dos ambients diferenciats per a cadascun dels jocs.

El torneig de Catan va tenir una participació de 24 persones de totes les edats, tant de Sant Sadurní com d'altres municipis. Es van realitzar 3 rondes classificatòries, una ronda de semifinals i una ronda final a 4 jugadors, que va crear molta expectació entre els assistents i públic. Finalment el triomf se'l va endur el jove sadurninenc, Isaac Pino. La segona classificada va ser la Lídia Capitan. Els dos tindran plaça per poder participar a la final nacional que se celebrarà a Madrid aquest estiu. 

Les partides de rol es van dur a terme a la Capella i altres sales de l'Índex. Durant tot el dia més d'una trentena de participants van poder fer partides de diferents jocs. 

En total prop de 100 persones van passar per l'Índex al llarg de tot el dia. El Servei de Joventut destaca el bon ambient de la jornada i valora l'activitat com un èxit rotund, i que va ser possible gràcies a l'Associació Lúdica El Refugi, per organitzar les partides de Rol; UON Disseny i Rotulació, per l'organització i patrocini, I també Devir, l'editorial que ha col.laborat en la gestió i patrocini del Torneig de Catan.  Trobareu més imatges de la jornada al Facebook de l'Índex www.facebook.com/indexjove.

catan

PUBLICAT EL 12.04.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat