índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Notícies
Voluntariat per la llengua
Voluntariat per la llengua és un programa per fomentar l'ús social del català que prové del Centre de Normalització Lingüística
Voluntariat per la llengua és un programa per fomentar l'ús social del català que prové del Centre de Normalització Lingüística

VxL

Voluntariat per la llengua és un programa per fomentar l'ús social del català que prové del Centre de Normalització Lingüística.

Hi poden participar totes les persones majors d'edat que parlin català i que puguin comprometre's a dedicar 10 hores, una hora per setmana, a conversar en català amb la persona assignada.

A més, el CNL organitza, conjuntament amb entitats o per iniciativa pròpia, activitats lúdiques i culturals de tot tipus adreçades als participants en el VxL, que tenen per objectiu fomentar la participació i la cohesió social: visites a llocs emblemàtics de les poblacions o a exposicions, clubs de lectura, itineraris literaris, lectures de textos en veu alta, projeccions, xerrades, excursions, tallers de castells, sardanes o teatre, sortides al cinema o al teatre, calçotades, concerts, assistència a programes de ràdio i de televisió, etc.

Per apuntar-se i més informació podeu adreçar-vos a l'Oficina de Català de Sant Sadurní ubicada al C. de Marc Mir, 15,  al telèfon 938184224 o per correu electrònic santsadurni@cpnl.cat.

PUBLICAT EL 07.04.2016
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat