Concert amb degustació de vins d'autor a Sant Sadurní d'Anoia

Amb llarga trajectòria i sent referents clars en els seus àmbits, ens trobem amb dues personalitats que, tot recolzant-se en les arrels, han sabut impregnar-se de les millors influències, fruit també del seu interès per córrer món. Sensibilitat, genialitat i elegància en estat pur.

PAU FIGUERES és un guitarrista que, tot i la seva joventut -va néixer l´any 1989-, ha actuat com a solista clàssic, en grups de música de cambra, bandes de rock, acompanyant cantants (Mayte Martín, Sílvia Pérez Cruz o Marina Rossell, entre d´altres), en grups de jazz, pop, folk, flamenc i altres tipus de formacions. En aquest concert ens introduirà al seu ric univers musical, presentant-nos el seu projecte artístic personal. Sempre movent-se en estils i gèneres musicals diferents, els sons de les seves guitarres es combinen per crear riques textures que ressonen amb essència mediterrània i amb un nou enfocament a la forma de tocar la guitarra espanyola.

ESTEVE I GIBERT és un jove celler nascut l´any 2009 -el més petit de la D.O.- però que beu de tota una tradició de generacions passades dedicades al cultiu de la vinya, així com de l´entusiasme del seu propietari, Josep Esteve, i el seu jove enòleg, Albert López, per fer uns vins amb caràcter i amb tota l´essència de la terra on han nascut. La finca familiar, situada a la zona obaga de l´Ordal, es treballa de manera ecològica. Només una petita part, la selecció de les millors vinyes, és destinada a elaborar els seus preuats vins; la resta, tal com han fet sempre, se segueix venent a altres cellers, en espera de seguir ampliant, any rere any, la producció pròpia.

Més informació a decanta@calferu.com o al telèfon 93 891 01 63

www.decanta.cat

Organitza: Cal Feru i Altersinergies

Amb el suport de: Ajuntament de  Sant Sadurní i Ajuntament de Sant Llorenç

Patrocina: Maquinària Moderna, Gràfiques Varias, Vintacap, Francisco Oller S.A., Maria Nutó - BA Vidrio

Col·labora: Som Sant Sadurní, Consell Regulador del Cava, DO Penedès i Biblioteca Ramon Bosch de Noya