Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Molt ennuvolat21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 11.02.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Recepció institucional a la consellera de Governació Meritxell Borràs
Recepció Consellera Governació
L'acte ha estat presidit per l'alcaldessa Maria Rosell, acompanyada pel primer tinent d'alcalde, Josep Maria Ribas, i diversos regidors del consistori

Aquest dijous a la tarda l'alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, acompanyada pel primer tinent d'alcalde, Josep Maria Ribas i altres regidors del consistori, ha ofert una recepció institucional a la Consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs. També ha assistit a l'acte Joaquim Ferrer, secretari d'Administracions Locals de la Generalitat.

Maria Rosell ha donat la benvinguda a la consellera al saló de plens i durant la seva intervenció ha recordat que des de la regidoria d'Habitatge l'Ajuntament està treballant per tal de facilitar la gestió de pisos buits al municipi i facilitar l'accés de les famílies a l'habitatge. Ha subratllat l'esforç per impulsar la promoció econòmica i l'ocupació i l'interès per reduir la taxa d´atur a Sant Sadurní, que es troba al voltant del 12%. Ha incidit també en la necessitat de potenciar el territori i aprofitar plataformes per a la dinamització com l´enoturisme.

La consellera Meritxell Borràs ha fet menció als seus vincles familiars amb la vila i ha destacat que es tractava d´una visita especial. Ha traslladat la voluntat del nou govern per acostar-se al territori i conèixer de primera mà la realitat del país i els municipis. En aquest sentit ha volgut remarcar l'assumpció de l'àrea d´Habitatge per part de la seva conselleria i el seu desig de treballar plegats amb totes les administracions per donar resposta a les necessitats que planteja aquest àmbit.

Després de rebre un obsequi per part de l'Ajuntament i signar al llibre d´honor, l'alcaldessa i la consellera de Governació s'han reunit durant uns minuts al despatx d´alcaldia, abans de tancar la seva agenda institucional a Sant Sadurní amb una visita a l'Espai Xocolata de Simon Coll i al Centre d'Interpretació del Cava de la Fassina de Can Guineu.

Pujar al principi de la pàgina