Les sessions taverna es realitzen un cop al mes a La TASTING ROOM de Cal Feru, al primer pis de la botiga, on s'ambienta com una veritable taverna. Es poden degustar a copes una gran quantitat de vins i s'acompanya d'un menjar ideal per al tipus de vins escollits i cada mes té una temàtica diferent.

La temàtica d'aquesta sessió taverna va dedicada al Sushi, al Sake i al Cava.

Jordi Castro, cuinarà en directe diferents tipus de sushi i Xavier Roig, sommelier de Cal Feru, servirà els caves i vins escollits per a l'ocasió.

Es presentaran en primícia els Sakes Kenshô Mediterranean Sake, elaborats a L'Ampolla (Tarragona) amb Arròs del Delta de l'Ebre.

Hi ha 2 maneres per fer la degustació:

- Tiquets (5 tiquets = 10 €): amb ells s'adquireix la copa del vi, cava o sake que es desitgi i es paga 1, 2 o 3 tiquets segons les característiques de cada vi, com també es podrà adquirir el menjar. Els tiquets no consumits en aquesta sessió, es podran utilitzar les properes sessions taverna.

- Pack degustació total (15 €): (novetat) permet tastar tots els vins de la sessió. Es serveix una petita quantitat de cada vi, la justa per fer la degustació, no es pot repetir de vi i no inclou el menjar

• Dia: Dissabte 20 de febrer de 18h a 21h.
• Lloc: La Tasting Room de Cal Feru
• Informació: Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, o en calferu@calferu.com

No cal reserva prèvia per assistir a la Sessió Taverna, simplement venir a Cal Feru, i fer la compra dels tiquets o pack degustació.