Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa22ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 27.01.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Maria Rosell, diputada al Parlament de Catalunya
Sant Sadurní torna a tenir representació a la Cambra catalana
Maria Rosell

Maria Rosell i Medall, alcaldessa de Sant Sadurní d'Anoia, és des d'aquest dimecres Diputada al Parlament de Catalunya. Rosell, número 34 per la demarcació de Barcelona a la llista de JuntsxSí a les darreres eleccions catalanes, ha près l'acta de diputada aquest dimecres al migdia, en substitució de Pere Aragonès, qui fa pocs dies renunciava a l'acta per ocupar el càrrec de secretari general d'Economia.

Regidora de Benestar Social, Salut, Consum, Igualtat i Cooperació de l’Ajuntament de Sant Sadurní des de 1999 fins al 2011, Maria Rosell va ser escollida candidata a l’alcaldia per CiU a les eleccions del 2011, en què va ser la força més votada, i és alcaldessa del municipi des de juny de 2014 i consellera del Consell Comarcal de l'Alt Penedès.

Rosell va néixer a Sant Sadurní d’Anoia fa 55 anys, és casada i amb dos fills. Diplomada en Infermeria, exerceix com a llevadora al servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSiR) de l’Alt Penedès. Compta amb un postgrau de Qualitat a l’Atenció Primària de Salut i en Gestió i Administració Local. Va estudiar l’EGB a l’Escola Vilarnau, el Batxillerat a l’Institut Eugeni d’Ors de Vilafranca del Penedès i va completar els estudis a la Universitat de Barcelona.

Ha participat activament en el teixit associatiu local: a les comissions de Reis i del Barri Raval, la Colla de Diablesses de Sant Sadurní, la colla Sardanista Roselles d’Anoia, Teatre Remor, la Coral Sant Sadurní, l’Associació Festa de la Fil·loxera i l’Associació de Dones.

Sant Sadurní tornarà a tenir així representació a la cambra catalana en aquesta nova legislatura, després de la renúncia de Dolors Montserrat a l'acta de diputada l'estiu passat, després de 27 anys de vida parlamentària.

Pujar al principi de la pàgina