Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta i pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 28.11.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Estrena de 'Renéixer', l'espectacle teatral sobre el Cava
Es podrà veure fins al 13 de desembre a La Fassina
Estrena Renéixer 1

Aquest divendres a les vuit del vespre s'ha estrenat l'espectacle i experiència teatral "Renéixer. Quan l'ànima del vi reneix i es converteix en cava", que es podrà veure de nou a La Fassina de Sant Sadurní fins al al 13 de desembre. 

Teatro de los Sentidos i les regidories de Cultura i Turisme de l'Ajuntament de Sant Sadurní han reeditat aquesta proposta que va més enllà d'una representació escènica, que s'endinsa en les emocions i convida a l'espectador a participar activament de la història i l'aventura del cava.

Els dies de representació de Renéixer seran el 27,28 i 29 de novembre, del 4 al 8 i de l'11 al 13 de desembre. Els divendres s'oferiran dos passis, a les 20 i 22 hores. Els dissabtes i el dilluns 7 de desembre tres representacions, a les 18, 20 i 22 hores, i els diumenges i el dimarts 8 de desembre passis a les 18 i 20 hores. Les entrades, que tindran un preu de 20 euros,  es poden adquirir per Internet en aquest enllaç. Molts dels qui l'any passat es van quedar amb les ganes de veure el primer espectacle sobre el món del cava tindran ara una segona oportunitat.

Renéixer és una creació de la companyia internacional Teatro de los Sentidos que, de manera exclusiva, només es pot representar a Sant Sadurní d'Anoia. L'obra, a més, compta amb la participació d'actors i veïns i veïnes de la vila que esdevenen protagonistes de l'espectacle.

Estrena Reneixer 2

Pujar al principi de la pàgina