índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Mostrar/ocultar menú
Notícies
Xerrada de pares
Èxit de la xerrada "A casa també parlem de sortir de festa"

Més de 40 pares i mares van assistir a l'activitat, interessades en conèixer la realitat juvenil i millorar la comunicació.

El passat 23 de novembre va tenir lloc a l'Índex la xerrada "A casa també parlem de sortir de festa", organitzada per la Regidoria de Joventut i adreçada a pares i mares de fills adolescents. La xerrada va ser conduïda per Núria Puentes, tècnica en prevenció de drogues de l'Alt Penedès, i hi van assistir més de 40 pares i mares. Sota aquest títol la sessió tenia com a objectiu reflexionar sobre les noves emocions i desitjos que viuen els adolescents, per tal d'afavorir un apropament a la seva realitat.

Durant l'adolescència es produeixen canvis en la unitat familiar i sovint conflictes deguts a la manca de comunicació i comprensió del món dels joves. Aquesta etapa de la vida està molt lligada a l'inici de les activitats d'oci, sobretot nocturn i que, sovint, els pares i mares viuen amb angoixa, ja que és un tipus d'oci relacionat amb els riscos del consum d'alcohol i altres substàncies.

Durant la xerrada es van donar eines a les famílies per realitzar un bon abordatge educatiu en la prevenció del consum problemàtic de drogues per part dels seus fills, incidint molt en conèixer les característiques dels joves, els espais d'identitat i de relació, per tal de  potenciar l'empatia i la bona comunicació familiar. També es va informar dels serveis i recursos on poden adreçar-se en cas de necessitar suport o assessorament .

PUBLICAT EL 26.11.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Anteriors SegüentsAssAcademicaTreballatecaGarantiaJuvenilAssMobilitatOficinaJove
Anteriors SegüentsServeiComarcalJoventutDGJDiba
Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia Servei de Joventut Índex
© Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - 607 368 193 (Whatsapp)
index@santsadurni.cat