Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 20.11.2015
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Inauguració de les obres del camí de Mas Asperó
Inauguració camí Mas Asperó
Aquest divendres a la tarda s'han inaugurat oficialment les obres del camí a l'agregat rural de Mas Asperó, que ha comptat amb la presència de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa.

L'actuació realitzada durant els mesos d’estiu ha permès donar una solució definitiva a aquest camí de pas, que ha estat pavimentat amb un asfalt de capacitat antilliscant més alta per tal de reduir els efectes de les pendents força pronunciades que hi presenta. A més, s'han construït uns nous vials de 4,5 metres d'amplada. L'obra va ser adjudicada a l´empresa Tecnologia de Firmes SA per un import de 227.104,90 euros IVA inclòs. També s'hi han instal·lat unes baranes de fusta en els laterals d'alguns punts pronunciats.

A més de la presidenta de la Diputació, a l’acte també hi han participat l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, i el regidor d’Urbanisme, Josep Maria Ribas, acompanyats per diversos regidors del govern i l’oposició. També s’ha convidat al diputat i alcalde de Torrelavit, Ramon Riera, així com als veïns de Mas Asperó i altres nuclis rurals del voltant.

En la seva intervenció Maria Rosell ha agraït la paciència durant tots aquests anys i ha reivindicat la voluntat d’atendre per igual a tots els veïns del municipi, visquin on visquin. També ha tingut paraules de record per l’exregidor Isidor Rando, que va mantenir sempre un gran compromís per la millora de l’accés a aquest agregat rural. Josep Maria Ribas ha incidit en el suport de la Diputació de Barcelona, que ha permès realitzar aquesta intervenció i, tot i reconèixer que calen encara alguns petits arranjaments al llarg del camí, ha posat en valor l’esforç dels serveis tècnics municipals i l’empresa per tal d’obtenir el millor resultat possible en aquesta obra.

En el torn final, Mercè Conesa ha volgut destacar que es tractava d’un dels primers actes d’inauguració en els quals participava des que va ser escollida presidenta el passat mes de juliol i ha traslladat el compromís de la Diputació per donar suport als Ajuntaments en l’atenció de les necessitats que milloren la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes.

Abans de la inauguració s’ha dut a terme la recepció oficial a l’Ajuntament, on Conesa ha signat el llibre d’honor i ha estat obsequiada amb un record. Després de la inauguració, s’han desplaçat de nou fins al centre de Sant Sadurní per visitar el Centre d’Interpretació del Cava i l’Espai Xocolata de Xocolates Simon Coll.

ÀUDIO

Inauguració camí Mas Asperó

Pujar al principi de la pàgina