Una vintena de bars i restaurants de Sant Sadurní participaran a la segona edició del Cavatapa, una ruta gastronòmica per Sant Sadurní que del 20 al 29 de novembre oferirà la possibilitat de degustar diverses tapes acompanyades per una copa de cava al preu de 2,5 euros.
Els bars i restauradors oferiran aquesta promoció en dies i horaris concrets al llarg de la setmana. La iniciativa compta en aquesta ocasió amb la col.laboració de Cava Varias. Els clients, a més de poder desgutar entre una àmplia oferta de tapes, podran optar a més a diversos premis.
Els locals participants i propostes d'aquest 2n Cavatapa són:
Restaurant Il PicaroloRoastbeaf de vedella amb maionesa de tonyina ous i ceba. De dilluns a diumenge de 20 a 23 hores
Bar DavidSerranito de llom. De dimecres a dissabte de 19 a 22 hores
L'exprés el Gat CendrerDesmontadito d'albergínia, xampinyons i ou de guatlla. Dijous de 18 a 21 hores, Divendres i dissabte de 19 a 23 hores
Ticus RestaurantBombó de trinxat TT amb botifarra negra i cruixent de cansalada ibèrica. De dimarts a diumenge de 12 a 16 hores. Divendres i dissabte de 19 a 23 hores.
Cal Blay vintincincOus de pagès estrellats amb patata trufada i foie fresc. Tots els dies excepte dimarts, de 12 a 13 hores. Divendres i dissabte de 21 a 23 hores.
Bar TabalotsMontadito de gules cruixents. Divendres i dissabte tot el dia
Restaurant La RodaCaneló de confit d'ànec i foie, amb beixamel de ceps i pols de parmesà. De dilluns a divendres de 13 a 15:30 hores i de 19 a 21:30 hores.
Cafè del RavalSalsitxes amb samfaina. De dilluns a dissabte de 19 a 21 hores.
L'EnotecaCarn amb tomàquet. De dilluns a dissabte de 18 a 22 hores.
Cafeteria MarisaLlom amb blau de búfala i pebrot verd. De dilluns a divendres de 17 a 20 hores.
Fonda NeusFoie mi-cuit farcit de codony i tòfona estil casa Neus, amb melmelada de figues, tostes i crudités. Cada dia d'11 a 16 hores, divendres de 19 a 22 hores. Dilluns de 20:30 a 22 hores.
Restaurant La PerlaVerat La Perla 1965. De dijous a dissabte de 19 a 21 hores
Bar OriolCassoleta de callos amb cigrons. Divendres a diumenge, tot el dia
Restaurant ClàudiaHummus d'albergínia amb gelatina de pebrots i anxoves. Divendres i dissabte de 20 a 23 hores i dissabte de 12 a 14 hores.
Bar AbeleiraOrella amb xoriç. Dimarts a divendres de 19 a 22 hores. Dissabte i diumenge d'11 a 15 i de 19 a 22 hores.
El Cafè de la PlaçaTorrada amb truites de la casa. Divendres a diumenge de 12 a 14 i de 18 a 21 hores
Selecte Sopars i CòctelsBacallà a la donostiarra amb sofregit de calamars. Dimarts a dissabte de 13:30 a 21:30 hores.
L'exprésPaella de ceps i botifarra. Divendres i dissabtes de 13:30 a 21:30 hores
Taps de suroDau d'espatlla de xai rostida amb patata fumada. Dimarts a dijous de 13 a 16 i de 20 a 23 hores. Divendres de 13 a 16 i de 20 a 21 hores. Dissabte i diumenge de 12 a 14 i de 20 a 21 hores.
Meson Al-AndalusTorradeta de xorisets al Cava. Cada dia excepte el dimarts.
El PicarolPicarol 2000. Pinxos amb bacó, formatge i salsa brava. Dimecres a diumenge de 20 a 23 hores.
Per a més informació visita la pàgina de Facebook www.facebook.com/tapatast2015