Ràdio Sant Sadurní
Una vintena de bars i restaurants de la vila ofereixen tapa i copa de cava a 2,5 euros

Una vintena de bars i restaurants de Sant Sadurní participaran a la segona edició del Cavatapa, una ruta gastronòmica per Sant Sadurní que del 20 al 29 de novembre oferirà la possibilitat de degustar diverses tapes acompanyades per una copa de cava al preu de 2,5 euros.

Els bars i restauradors oferiran aquesta promoció en dies i horaris concrets al llarg de la setmana. La iniciativa compta en aquesta ocasió amb la col.laboració de Cava Varias. Els clients, a més de poder desgutar entre una àmplia oferta de tapes, podran optar a més a diversos premis.

Els locals participants i propostes d'aquest 2n Cavatapa són:

Restaurant Il Picarolo

Roastbeaf de vedella amb maionesa de tonyina ous i ceba. De dilluns a diumenge de 20 a 23 hores

Bar David

Serranito de llom. De dimecres a dissabte de 19 a 22 hores

L'exprés el  Gat Cendrer

Desmontadito d'albergínia, xampinyons i ou de guatlla. Dijous de 18 a 21 hores, Divendres i dissabte de 19 a 23 hores

Ticus Restaurant

Bombó de trinxat TT amb botifarra negra i cruixent de cansalada ibèrica. De dimarts a diumenge de 12 a 16 hores. Divendres i dissabte de 19 a 23 hores.

Cal Blay vintincinc

Ous de pagès estrellats amb patata trufada i foie fresc. Tots els dies excepte dimarts, de 12 a 13 hores. Divendres i dissabte de 21 a 23 hores.

Bar Tabalots

Montadito de gules cruixents. Divendres i dissabte tot el dia

Restaurant La Roda

Caneló de confit d'ànec i foie, amb beixamel de ceps i pols de parmesà. De dilluns a divendres de 13 a 15:30 hores i de 19 a 21:30 hores.

Cafè del Raval

Salsitxes amb samfaina. De dilluns a dissabte de 19 a 21 hores.

L'Enoteca

Carn amb tomàquet. De dilluns a dissabte de 18 a 22 hores.

Cafeteria Marisa

Llom amb blau de búfala i pebrot verd. De dilluns a divendres de 17 a 20 hores.

Fonda Neus

Foie mi-cuit farcit de codony i tòfona estil casa Neus, amb melmelada de figues, tostes i crudités. Cada dia d'11 a 16 hores, divendres de 19 a 22 hores. Dilluns de 20:30 a 22 hores.

Restaurant La Perla

Verat La Perla 1965. De dijous a dissabte de 19 a 21 hores

Bar Oriol

Cassoleta de callos amb cigrons. Divendres a diumenge, tot el dia

Restaurant Clàudia

Hummus d'albergínia amb gelatina de pebrots i anxoves. Divendres i dissabte de 20 a 23 hores i dissabte de 12 a 14 hores.

Bar Abeleira

Orella amb xoriç. Dimarts a divendres de 19 a 22 hores. Dissabte i diumenge d'11 a 15 i de 19 a 22 hores.

El Cafè de la Plaça

Torrada amb truites de la casa. Divendres a diumenge de 12 a 14 i de 18 a 21 hores

Selecte Sopars i Còctels

Bacallà a la donostiarra amb sofregit de calamars. Dimarts a dissabte de 13:30 a 21:30 hores.

L'exprés

Paella de ceps i botifarra. Divendres i dissabtes de 13:30 a 21:30 hores

Taps de suro

Dau d'espatlla de xai rostida amb patata fumada. Dimarts a dijous de 13 a 16 i de 20 a 23 hores. Divendres de 13 a 16 i de 20 a 21 hores. Dissabte i diumenge de 12 a 14 i de 20 a 21 hores.

Meson Al-Andalus

Torradeta de xorisets al Cava. Cada dia excepte el dimarts.

El Picarol

Picarol 2000. Pinxos amb bacó, formatge i salsa brava. Dimecres a diumenge de 20 a 23 hores.

Per a més informació visita la pàgina de Facebook www.facebook.com/tapatast2015

PUBLICAT EL 11.11.2015